ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η ΜΚ είναι πιστοποιημένη εταιρεία καθαρισμού στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Μακεδονία

Μια κατοικία είναι η εστία της κάθε οικογένειας.Ένα διαμέρισμα,μια μεζονέτα ,ένα εξοχικό,ένα παλιό σπίτι αποτελούν τύπους οικιών με ιδιαίτερες απαιτήσεις καθαρισμού. Στην εταιρεία  καθαρισμού ΜΚ  χάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό μας, στον άρτιο εξοπλισμό, στα σύγχρονα μηχανήματα, στα οικολογικά προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούμε, ανταποκρινόμαστε πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις του επαγγελματικού καθαρισμού σε οποιαδήποτε ανάγκη απαιτούν οι καθαρισμοί διαμερισμάτων,μεζονετών και κάθε είδους κατοικίας παρέχοντας αποτελεσματικές λύσεις.

Τα διαμερίσματα σε μια οικοδομή, ενδέχεται καθημερινά, λόγω του μεγάλου φάσματος μικροβίων, από τη διέλευση των υπόλοιπων ενοίκων ή διερχομένων,να βρίσκονται εκτεθειμένα σε χιλιάδες ρύπους. Αυτό σημαίνει ότι οι απαιτήσεις καθαρισμού χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής όσο αφορά την απολύμανση ,λόγω των ατόμων που εξυπηρετεί ο χώρος.Ο συνδυασμός δυνατών απορρυπαντικών ελεγμένων μέσα από πολλές εφαρμογές και ευρείας φάσματος απολυμαντικών θα επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα της υγιεινής που επιθυμείτε.

Όμοιας σημασίας ξεχωριστές ανάγκες καθαρισμού αντιμετωπίζει και μια μεζονέτα.Ειδικά όταν περικλείεται ένας υπαίθριος χώρος διαμονής, με σημαντική έκταση, που χρειάζεται τακτικές και μεθοδικές παρεμβάσεις καθαρισμού για να παραμένει αναζωογονητικός για τους ενοίκους του.

Στα συνέργεια καθαρισμού της ΜΚ στη Θεσσαλονίκη και στη Μακεδονία  χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα προϊόντα χωρίς να επιδεινώνουν το περιβάλλον μέσα από ένα σύνολο σύγχρονων μηχανημάτων καθαρισμού, εφαρμόζουμε αποτελεσματικές λύσεις καθαρισμού σε κατοικίες ,διαμερίσματα, μεζονέτες.

Κάθε αρχικός γενικός καθαρισμός σπιτιού πρέπει να γίνει από αξιόπιστους ώστε να αποκτήσει η κατοικία σας φρεσκάδα και αειφόρο περιβάλλον για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα .Η ολοκλήρωση εργασιών στον γενικό καθαρισμό μεριμνούμε να είναι άψογη, γι’ αυτό απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα  συνεργεία καθαρισμού Θεσσαλονίκη της ΜΚ.

Εμείς ακούμε και προχωράμε. Έτσι απλά.

  • Καθαρισμοί Κατοικιών- ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ - ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ - ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
  • Καθαρισμοί χαλιών – σαλονιών – στρωμάτων
  • Καθαρισμοί μετά από καταστροφές
  • Καθαρισμοί περιττωμάτων πτηνών
  • Καθαρισμοί κουφωμάτων
  • Καθαρισμοί υαλοπινάκων
  • Καθαρισμοί μοκετών
  • Καθαρισμοί τεντών
  • Κρυσταλλοποίηση δαπέδων

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 41

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2310 209221

6944 281086 - 6977 031613

Ανοιχτά

Δευ - Σαβ: 24 ώρες

Επικοινωνία

info@methodicalcleaning.gr