ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η ΜΚ είναι πιστοποιημένη εταιρεία καθαρισμού στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Μακεδονία

Οι τακτικοί καθαρισμοί σπιτιών Θεσσαλονίκη περιέχουν εφαρμογές που καλύπτουν στην κατοικία σας κάθε ανάγκη καθαριότητας. Η συχνότητα καθορίζεται από τις δικές σας επιθυμίες που μπορεί να είναι ανά εβδομάδα, ανά μήνα ή σε χρόνους που εσείς θέτετε.

Οι τακτικοί γενικοί καθαρισμοί κατοικιών αφορούν οικίες που χτίστηκαν πρόσφατα ή ενοικιαζόμενες κατοικίες ή εξοχικά ή σπίτια που ήδη κατοικούνται ή για κατοικίες που δεν λειτουργούνται για μεγάλο διάστημα.

O τακτικός καθαρισμός σπιτιού ή κατοικίας αρμόζει να τελείται από άρτιο καταρτισμένο προσωπικό. Η επιλογή θα επιφέρει το αναμφίβολο αποτέλεσμα της υγιεινής που επιθυμείτε και θα παραμένει ο χώρος, αναζωογονητικός για τους ενοίκους του. Η ποιότητα μετά τον τακτικό γενικό καθαρισμό μεριμνούμε να είναι άψογη. Αναφαίρετο δικαίωμα το εξειδικευμένο σε σπίτια και κατοικίες συνεργείο καθαρισμού Θεσσαλονίκη της ΜΚ.

Ο τακτικός καθαρισμός κατοικίας στηρίζεται στον άρτιο εξοπλισμό, στα σύγχρονα μηχανήματα, στα οικολογικά προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούμε, ανταποκρινόμαστε πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις του επαγγελματικού καθαρισμού σε οποιαδήποτε ανάγκη απαιτούν οι καθαρισμοί διαμερισμάτων, μεζονετών και κάθε είδους κατοικίας παρέχοντας αποτελεσματικές λύσεις.

Συνεργείο καθαρισμού Σπιτιών Θεσσαλονίκη

Το συνεργείο καθαρισμού Θεσσαλονίκη της ΜΚ  παρέχει υπηρεσίες όπως: Γενικοί Καθαρισμοί σπιτιών Θεσσαλονίκη, τακτικοί καθαρισμοί Θεσσαλονίκη, καθαρισμοί κοινόχρηστων χώρων Θεσσαλονίκη, καθαρισμοί χαλιών – σαλονιών – στρωμάτων Θεσσαλονίκη, καθαρισμοί μετά από καταστροφές Θεσσαλονίκη, καθαρισμοί περιττωμάτων πτηνών Θεσσαλονίκη, καθαρισμοί κουφωμάτων Θεσσαλονίκη, καθαρισμοί υαλοπινάκων Θεσσαλονίκη, καθαρισμοί μοκετών Θεσσαλονίκη, καθαρισμοί τεντών Θεσσαλονίκη, κρυσταλλοποίηση δαπέδων Θεσσαλονίκη και οποιαδήποτε επιφάνειας χρειάζεται να καθαρίσετε, να απολυμάνετε και να γυαλίσετε.

Στον κόσμο της ΜΕΘΟΔΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ σε έναν κόσμο όπου η ανταμοιβή και η προσδοκία της είναι η ευχαρίστηση και η ικανοποίηση των πελατών μας στις πιο δύσκολες εφαρμογές που υπάρχουν στο χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού.

Εμείς ακούμε και προχωράμε. Έτσι απλά.

  • Καθαρισμοί Κατοικιών- ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ - ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ - ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
  • Καθαρισμοί χαλιών – σαλονιών – στρωμάτων
  • Καθαρισμοί μετά από καταστροφές
  • Καθαρισμοί περιττωμάτων πτηνών
  • Καθαρισμοί κουφωμάτων
  • Καθαρισμοί υαλοπινάκων
  • Καθαρισμοί μοκετών
  • Καθαρισμοί τεντών
  • Κρυσταλλοποίηση δαπέδων

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 41

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2310 209221

6944 281086 - 6977 031613

Ανοιχτά

Δευ - Σαβ: 24 ώρες

Επικοινωνία

info@methodicalcleaning.gr