Γενικός Καθαρισμός Κατοικίας Θεσσαλονίκη

Γενικοί Καθαρισμοί Κατοικιών Θεσσαλονίκη

Η ΜΚ είναι πιστοποιημένη εταιρεία καθαρισμού στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Μακεδονία

Μια κατοικία είναι η εστία κάθε οικογένειας. Ένα  διαμέρισμα, μια μεζονέτα, μια μονοκατοικία, ένα εξοχικό, ένα παλιό σπίτι αποτελεί τύπο κατοικίας με ιδιαίτερη φροντίδα. Η εταιρεία  καθαρισμού Θεσσαλονίκη ΜΚ  χάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό , τον άρτιο εξοπλισμό, τα σύγχρονα μηχανήματα, τα οικολογικά προϊόντα που χρησιμοποιεί, ανταποκρίνεται πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις του επαγγελματικού καθαρισμού σπιτιού. Η οποιαδήποτε ανάγκη που απαιτεί ο καθαρισμός διαμερίσματος, μεζονέτας και κάθε είδους οικίας δίνουμε αποτελεσματικές λύσεις.

Ο γενικός καθαρισμός σπιτιού αφορά οικία που χτίστηκε πρόσφατα, μετά από ανακαίνιση, μετά από μετακόμιση, ενοικιαζόμενη κατοικία, εξοχικό, σπίτι που ήδη κατοικείται ή κατοικία που δε λειτουργεί για μεγάλο διάστημα.

Η επιλογή στην ΜΚ  θα επιφέρει το αναμφίβολο αποτέλεσμα της υγιεινής που επιθυμείτε και θα παραμείνει ο χώρος αναζωογονητικός για τους ενοίκους του. Η ποιότητα μετά το γενικό καθαρισμό μεριμνούμε να είναι άψογη όσο αναφορά την απολύμανση. Η οικία σας αποκτά βιώσιμο και καθαρό περιβάλλον. Αναφαίρετο δικαίωμα η εξειδίκευση μας σε σπίτι και κατοικία από το συνεργείο καθαρισμού Θεσσαλονίκη της ΜΚ.
Το πρώτο καθάρισμα σπιτιού στηρίζεται στην πολυετή εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργία μας. Ανταποκρινόμαστε πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις του οικιακού καθαρισμού σε οποιαδήποτε πρόκληση.
Το συνεργείο καθαρισμού Θεσσαλονίκη της ΜΚ  παρέχει υπηρεσίες όπως:
Γενικό καθαρισμό σπιτιού Θεσσαλονίκη, τακτικό καθαρισμό Θεσσαλονίκη, καθαρισμό μετά από ανακαίνιση Θεσσαλονίκη, καθαρισμό μετά από μετακόμιση Θεσσαλονίκη, καθαρισμό νεόδμητου σπιτιού Θεσσαλονίκη, βιολογικό καθαρισμό στρώματος – σαλονιού–χαλιού Θεσσαλονίκη, καθαρισμό μετά από καταστροφή Θεσσαλονίκη, καθαρισμό περιττωμάτων πτηνών Θεσσαλονίκη, καθαρισμό κουφώματος Θεσσαλονίκη, καθαρισμό υαλοπινάκων Θεσσαλονίκη, καθαρισμό μοκέτας Θεσσαλονίκη, καθαρισμό τέντας Θεσσαλονίκη, κρυσταλλοποίηση δαπέδου Θεσσαλονίκη και οποιαδήποτε επιφάνειας χρειάζεται να καθαρίσετε, να απολυμάνετε και να γυαλίσετε.
Ο αρχικός καθαρισμός σπιτιού πρέπει να γίνει από αξιόπιστους επαγγελματίες ώστε να αποκτήσει η κατοικία σας φρεσκάδα και αειφόρο περιβάλλον για εσάς και τα αγαπημένα πρόσωπα. Η ολοκλήρωση εργασιών στο γενικό καθαρισμό μεριμνούμε να είναι άψογη, γι’ αυτό απαραίτητη προϋπόθεση είναι το  συνεργείο καθαρισμού Θεσσαλονίκη της ΜΚ.

Έχετε πρόβλημα, δίνουμε λύσεις στα δύσκολα. Περιμένουμε τις ερωτήσεις σας.

  • Καθαρισμός Κατοικίας - Μεζονέτας - Μονοκατοικίας - Διαμερίσματος
  • Βιολογικός καθαρισμός στρώματος - σαλονιού -χαλιού
  • Καθαρισμός μετά από καταστροφές
  • Καθαρισμός περιττωμάτων πτηνών
  • Καθαρισμός κουφωμάτων
  • Καθαρισμός υαλοπινάκων
  • Καθαρισμός μοκετών
  • Καθαρισμός τεντών
  • Γυάλισμα δαπέδου χωρίς σκόνη

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 41

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2310 209221

6944 281086 - 6977 031613

Ανοιχτά

Δευ - Σαβ: 24 ώρες

Επικοινωνία

info@methodicalcleaning.gr